PODCAST (Med mig!!): Vad Blir Det För Rap? Episod 3 – Jul o Nyårs-special!

Vad blir det för rap? önskar God Jul med en genomgång av lite julrap. För tredje gången möts rap-nördarna Petter417, P****y Made of Gold (aka Sanna aka Ms. 2 Hard 4 iTunes) och Juice Mannen Hugo, i rap-nörderiets egna hemby Rågsved, hemma hos Onda från Gökbot, Rågsveds Finaste och STHLM Inkasso.

Den här gången dricker de glögg, äter juleskum och pratar om metadata, Ying Yang Twins, Eazy-E och andra juliga och ljuvliga rap-ikoner. Har ni någonsin hört Will.I.Am berätta vad han egentligen tycker om Tomten? Det visar sig att Sanna vet precis vad Will.I.Am tycker om Tomten. Det visar sig också att en gång i tiden satte sig Sanna ner och skrev en uppsats om julrap, för så småningom en dag kunna prata om tokstolle-duon Ying Yang Twins i podcasten Vad blir det för rap?.

Vad blir det för rap? gänget hinner även med att prata lite om vad som varit viktigt och intressant med rap-musik året som har gått. Nästan allt viktigt i alla fall, även om det visar sig att ingen ens vet hur många skivor Messy Marv har släppt 2011. Lyssna vidare för att höra vad Petter, Sanna och Hugo hoppas ska hända för viktigt och intressant med rap-musik 2012. Årets sista avsnitt avslutas med att Hugo berättar lite om vad för rap-musik han lyssnade på när han var 14.

God Jul osv till alla juliga och ljuvliga lyssnare. Avsnitt 3 är vår julklapp till all er, och ni behöver inte ens vänta till julaftonskväll eller juldagsmorgon eller när ni nu brukar öppna era klappar!! Om ni vill önska någon av oss en extra Based God Jul eller Merry Based Christmas får ni gärna skriva något på vår Facebook, Twitter eller Tumblr.

God Jul och Whatever?! xoxo

Klicka här för att prenumerera i iTunes.

Eller här för att nå vår feedburner-rss.

Klicka på trekanten för att lyssna på datorn, eller på den lilla pilen i spelaren för att ladda ner mp3n. Ett extra tack till Onda och Rågsveds Finaste för allt. (Vill ni säga God Jul eller whatever till Onda så finns även han på Twitter).

Typ all musik finns på iTunes.

Etiketter: , , , , , ,

2 svar to “PODCAST (Med mig!!): Vad Blir Det För Rap? Episod 3 – Jul o Nyårs-special!”

  1. Nasty N8 Says:

    FETT tungt! BRA längd! Om jag ska klaga lite, och det ska jag, så är det lite väl hög volym på låtarna. Lite jobbigt att behöva sänka och höja mellan tunes och prat JAJA det var allt. Skulle inte banga ett avsnitt i veckan (eller om dan)

  2. petter417 Says:

    tnhx boo! Asså tro mig, ja vet att volymen e ett problem i detta avsnittet (de e ja som klipper o lägger in musiken osv), de hela handlar om att vi (som vi nämner i början) inte e i den vanliga studion utan sitter i Ondas vardagsrum, så ljudupptagningen av våra röster e inte lika bra som vanligt (o vi satt på ett sämre sätt i förhållande till micken osv mm blablabla)…

    Jag gjorde mitt bästa i ”post-production” (de va mkt värre innan!) men sry, nästa gång kommer allt va på sin plats inshallah så d kmmer ordna sig!

    men tack för att du lyssnar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: